The Chocolate bar is bezig herboren te worden en verrijst uit de as......
Niet in Nijmegen, en zonder Marc Willemse, de oprichter.
In 2022 gaat de Chocolate Bar weer van start, met dezelfde workshops, maar met een aantal aanpassingen. De eerste is dat de plaats niet meer Nijmegen is. Sinds de gemeente besloot de Smeltkroes te sluiten en te verplaatsen naar een nieuw gebouw dat nog gebouwd moet worden, is de oude Chocolate Bar gesloten. Deze is echter bezig herboren te worden in Twente, Ootmarsum om precies te zijn. Ja, dat is ver weg van Nijmegen, maar Ootmarsum heeft zo ook haar charmes en is zeker de moeite van het bezoeken waard (https://www.ootmarsum-dinkelland.nl/). Dat is Twente op zich ook al trouwens, er is meer dan Ootmarsum alleen!
De tweede aanpassing is dat The Chocolate Bar vanaf nu 100% veganistisch geworden is. Dus, geen melk en witte chocolade meer, alleen puur! En natuurlijk Fairtrade en waar mogelijk bio natuurlijk.
Als nieuwe eigenaar en chocolatier hoop ik jullie binnenkort hier tegen te komen! Marc is een oude vriend van mij, wij gaan 40+ jaar terug. Hij is onlangs herschoold naar een medisch beroep, en ik heb de duurzame energie verlaten (ook na 40 jaar) om mij nu met chocolade bezig te houden. Het is waarschijnlijk onnodig te zeggen dat alle energie die we gebruiken voor de Chocolate Bar 100% duurzaam opgewekt is.
Het lijkt mij leuk om jullie te ontvangen! Geef een belletje of liever een e-mailtje, en ik kom meteen terug naar jou!
Met een vriendelijke groet,
--RJ
Je kunt op ieder moment informeren naar de beschikbaarheid van een workshop op de...
Op vrijdag 14 februari is de 2e "inloop avond", waarbij individuen en kleinere...
The Chocolate bar is bezig herboren te worden en verrijst uit de as......
...