Klant beoordelingen

Klant beoordelingen

Uw Waarderingen

Klant beoordelingen. Hier ziet u hoe klanten over The Chocolate Bar denken:

Bert via email 8 oktober 2018 (41 deelnemers Bean to Bar)
Dag Marc,
We hebben onverdeeld positieve reacties gehad op het bedrijfsuitje. Mag dus met een gerust hart een succes worden genoemd. Dank voor de bijdrage die jij aan het welslagen van de dag hebt geleverd.

Martijn via email 12 juni 2018
Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord. De meesten gaven zoiets aan als: We vonden het klinken als een damesuitje, maar we hebben tegen de verwachting in er echt van genoten (ook van de bonbons natuurlijk J). Dus alles is uitstekend gegaan en naar wens verlopen.
(groep 21 personen)

The Chocolate Bar Nijmegen heeft een beoordeling van 4,3 (8,6) ★★★★ sterren op Google Mijn Bedrijf. 8 april 2018.

Marjolein via directe email - 16 maart 2018
Hartelijk dank voor de samenwerking. De bewoners hebben enorm genoten.
(workshop op locatie in verzorgingstehuis Nijmegen)

Stefanie via Google ★★12 februari 2018
Kinderfeestje gehouden hier. Was een geslaagde middag maar wel met wat kanttekeningen. Marc is zeer deskundig maar een workshop voor volwassenen is toch anders dan aan een groep meisjes van 10 en 11 jaar. Uitleg hoe chocolade ontstaat leuk maar duurde te lang. Workshop leuk maar wat meer geduld en inlevingsvermogen van de kant van Marc zou prettig zijn geweest. Ik miste het enthousiasme een beetje. ....

Wendy via Google ★★★★★ 14 dec 2018
Erg leuk om hier een workshop te ervaren. Er hangt een gezellige sfeer en alles word je goed uitgelegd. Wij met de vriendinnen vonden het een mooi uitje

Goose via Google Maps ★★★★★  16 januari 2018
Geweldige workshop. Marc is een kundig verteller en geduldige coach tijdens het maken van bonbons.

Marian Zweers via directe email, vrijwilligers coördinator stichting De Waalboog - 28 nov. 2017
Er was een bedankdag voor de vrijwilligers van Stichting De Waalboog op de locatie Joachim en Anna.
De vrijwilligers konden verschillende workshops volgend waaronder een eigen chocoladeletter maken.
Daar werd gretig gebruik van gemaakt en in totaal zijn er in 2 uur tijd 99 letters gemaakt.
Men had keuze uit wit, melk en puur chocolade en diverse versierselen.
De letters kon men zelf mooi inpakken en het eindproduct zag er professioneel uit.
Maar het belangrijkste was nog wel dat iedereen super enthousiast was. Een echte aanrader dus.

Karin via directe email - 26 maart 2017
Ik wil je ontzettend bedanken voor de geweldige workshop afgelopen zaterdag, we hebben echt genoten!!
Met vriendelijke groet, Karin.

Grouponactie -  januari t/m maart 2017
91% van de klanten zou u aanraden bij een vriend of vriendin.
Totaal 23 beoordelingen waarvan 21 positief en 2 negatief.

Anoniem via Groupon - 20 februari 2017
Was hartstikke leuk, goed verzorgd.

Anoniem via Groupon - 19 februari 2017
Het was een geslaagde middag door het mooie resultaat van ieder: eigengemaakte bonbons in allerlei maten en smaken. Voor herhaling vatbaar!

Anoniem via Groupon - 24 januari 2017
We vonden het erg leuk, goede uitleg, aardige man, vertelde leuk. Verder waren ze niet zuinig, je kon gewoon drinken nemen en er lag een grote schaal met bon bons voor de cursisten. Het maken van de bon bons was echt leuk. Ik kan het iedereen aanraden. Wij konden het erg moeilijk vinden, hadden helaas geen plattegrond toegestuurd gekregen.

Ellie, 3 groepen basisschool - 7 november 2016
Hartelijk dank voor je leerzame en goed voorbereide les!
Vriendelijke groet van Ellie.

Anoniem - november 2016
We hebben veel geleed en gelachen. Vonden de uitleg iets te lang. 

Claudia - 28 sept 2016
Nogmaals dank voor de top-workshop. Ik heb al van mensen gehoord dat ze het ook willen doen. Of ze daadwerkelijk actie ondernemen, weet ik niet… maar goed, ik hoop het van harte.

Anoniem - augustus 2008
Het was een geweldige dag! Met de hele familie naar Nijmegen, en daar in dat mooie pand eerst koffie gedronken. Daarna aan het werk met de bonbonmakerij. Ik heb nooit geweten dat het zoveel werk is om bonbons te maken, nu begrijp ik ook waarom ze zo duur zijn. Mijn eigen creaties waren niet alleen erg lekker, het was ook heel leuk om thuis alles op een schaaltje te leggen en precies te weten hoe het was gemaakt en wat er in zat. Gewoon DOEN!